Sluit je aan bij JONG N-VA MAASEIK

Op 22 november 2013

Reizen, acties, studiedagen, fuiven… Jong N-VA bewijst dat politiek allesbehalve een saaie bezigheid is! Met meer dan 4 000 leden zijn we ondertussen een van de snelst groeiende politieke jongerenbewegingen in Vlaanderen. Gedurfd, soms wat tegendraads, maar altijd met een open blik en opbouwend: onze standpunten zorgen ervoor dat we gehoord en serieus genomen worden. Ludieke acties worden afgewisseld met het serieuzere werk zoals vormings- en trefdagen. Een succesvol debat wordt besproken bij een frisse pint. En een gezellig weekend is het ideale moment om onze visie te bepalen. En onze internationale werking houdt onze blik op de wereld gericht. Bij Jong N-VA valt er dus altijd wel wat te beleven! 

Wij zijn een groep gemotiveerde jongeren die terug wat leven willen brengen in Maaseik. 

Na de afgelopen verkiezingen in oktober haalde de N-VA in Maaseik maar liefst 6 zetels  (Waarvoor dank aan jullie allen!).
Wij als Jong N-VA onderzoeken wat er leeft onder de jongeren zoals bijvoorbeeld de jeugddienst alsook de middenstand enz...
Deze punten halen we naar voren op partij vergaderingen.
En zo proberen we ons 'kasseitje' bij te dragen.  Van hilarische interessante debatten tot een jeneverkesverkoop op de kerstmarkt in Neeroeteren. Kortom N-VA Maaseik blijft niet bij de pakken zitten.
Momenteel zijn we nog op zoek naar enthousiaste leden.
Wil jij mee een pint gaan pakken na de gemeenteraad, ideeën verzamelen en brainstormen over talloze activiteiten? Laat het ons weten! Politiek leeft ook bij de jongeren in Maaseik!
So raise your voice and join us! Contacteer Valerie Keuren, via e-mail: valerie.keuren [at] n-va.be

Namens Jong N-VA Maaseik, Aagje Maesen.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is